Enzian Equus Education

Om Mig

Välkommen till Enzian Equus Education!

Jag heter Elina Enzian och är bosatt i Södra Skåne (Skurup) och har drivit mitt företag sedan 2017 då jag också blev examinerad Monty Roberts instruktör.

Under åren har jag intresserat mig mest för lastträning och brinner verkligen för att träffa olika hästar och människor Skåne runt för att hjälpa dom till en säkrare och lättare lastning som skapar mer frihet att åka vart man vill.


Jag är även numera säljare av Ifor Williams hästtransporter på Agro Maskiner i Svedala och Tomelilla. Har du frågor om våra hästtransporter eller vill komma och titta för eventuellt köp är det bara att höra av sig på 0707-82 60 50 eller elina.enzian@agromaskiner.se 😊

Elina är jätteduktig, lugn och metodisk.

Nöjd kund -22

Jag erbjuder även träning för dig och din häst om det upplevs svårt att:

🐴 Fånga hästen i hagen
🐴 Klippa hästen
🐴 Sko hästen
🐴 Sitta upp på hästen
🐴 Rida ut
🐴 Leda hästen

Eller andra saker du upplever svårt.

Träningen sker på ett lugnt och inkännande sätt som bygger på kommunikation och tillit med hästen. Det ska vara lätt för hästen att göra rätt så vi kan fokusera på att berömma och belöna😊

Jag åker ut till dig och din häst och tränar och lär känna hästen för att sen låta dig som ägare ta över samtidigt som jag instruerar. Målet är att du och din häst ska hitta en bättre kommunikation och på så sätt träna bort det som upplevs som ett problem.

Välkommen att höra av dig!🌷