Säkra och stabila

Ifor Williams hästtransporter

Ifor Williams är extremt stabila hästtransporter med högsta säkerhet med allt från starkt aluminiumgolv till äkta störtbur i taket. De rullar stabilt på vägen och skapar överlägsen komfort för hästen tack vare sin unika bladfjädring. Prisbelönta för sin utmärkta ventilation är de dessutom föredömligt stabila i rampen vilket gör lastningen till en barnlek. 

Kontakta mig för

Visning av hästtransporter

Hästtransporter av premium kvalitet

Alla Ifor Williams hästtransporter har aluminiumgolv som är starka och lättskötta. De ruttnar inte och rostar aldrig, inte heller går de att trampa genom. Aluminiumgolven bidrar dessutom till den starka konstruktionen som blir oerhört stabil på vägen och erbjuder hästen överlägsen komfort. Ifor Williams är så säkra på kvaliteten att de erbjuder 25 års garanti på golven! Hästtransporterna från Ifor Williams är så kvalitativt byggda, rejäla och av endast bästa material. Därför erbjuder Ifor Williams i Sverige hela två års FRI SERVICE på alla nya hästtransporter. Men det finns fler fördelar med hästsläpen – ur lastproblemssynpunkt: 

enzian-equus-education-ifor-williams-garanti
enzian-equus-ifor-williams-hasttransporter-fronturlastning

Fronturlastning är det mest naturliga för hästen, då den vill röra sig framåt, och detta är standard i alla Ifor Williams transporter utan inbyggd sadelkammare.

enzian-equus-ifor-williams-hasttransporter-kombiramper

I en Ifor Williams kan du välja mellan att transportera din häst framlänges eller på diagonalen. Ifor Williams har  kombiramper som inte sviktar tack vare sin starka konstruktion. Trots detta är de extremt lätta att hantera, även för de yngre ryttarna. 

enzian-equus-ifor-williams-hasttransporter-stepup

Om step-up är mer hästens val  möjliggör kombirampen just detta i sin funktionalitet.  

Rulla till toppen